Spoľahlivá správa sociálnych sietí pre Vašu firmu

Správa sociálnych sietí

Správa sociálnych médií zahŕňa strategický dohľad a správu online prítomnosti firmy na rôznych sociálnych platformách, ako sú napr. Facebook, Instagram a ďalšie.

Pomôžeme vašej firme rásť vďaka správe sociálnych sietí

Správa obľúbených sociálnych sietí – Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Tik Tok. Tvorba kreatívneho obsahu na sociálne siete (text, foto, video), cielené reklamné kampane, pravidelné reporty.

Ako marketingoví špecialisti a Social media manažéri / marketéri vám navrhneme akčnú a kreatívnu marketingovú stratégiu aj obsahový plán príspevkov pre vaše sociálne siete, ktoré oslovia stovky potenciálnych zákazníkov. Máme jasno v publikácii príspevkov, kedy publikovať, v akom čase, vieme aké reklamy sa môžu robiť a naopak za aké hrozí penalizácia.

Poskytujeme služby v
Česku a na Slovensku

Čo ponúkame?

Prinášame reálne merateľné výsledky.

Analýza

Na začiatku každej spolupráce vypracujeme analýzu Vašich sociálnych sietí. Podelíme sa s Vami o aktuálny stav a taktiež napíšeme naše tipy a reálne merateľne dosiahnuteľné výsledky.

Príprava príspevkov

V grafickom programe pre Vás pripravíme príspevky, ktoré budú v súlade s Vašim brandingom. Tie Vám neskôr zašleme na schválenie a po odsúhlasení ich naplánujeme.

Implementácia zistení a nových riešení

Sme odborníci. Preto, ako na začiatku, tak aj počas celej spolupráce navrhujeme a vieme zapracovať nové riešenia a inovácie, ktoré pomôžu posunúť Vašu online prítomnosť, ako aj Vašu firmu vpred.

Monitoring a pravidelné reporty

Koncom, každého mesiaca vyhodnocujeme výsledky z reklám ako aj zo soc. sietí všeobecne.

Zvýšime predaje či dopyty vďaka reklame na Facebooku a Instagrame

Pozrite si naše úspešné práce.

Case study 3

Ako sme zvýšili predaj E-Shopu v ne-sezónnom období o +75%

Case study

Ako sme začínajúcemu E-Shopu priniesli 30+ objednávok.

Poďme začať spolupracovať

Naučte sa niečo nové
zo sveta marketingu.

    Kontakt